Акция на полицията в Ботевград и Плевен.Извършват се проверки за

...
Акция на полицията в Ботевград и Плевен.Извършват се проверки за
Коментари Харесай

Спецоперация в Ботевград и Плевен, изградиха временни КПП-та

Акция на полицията в Ботевград и Плевен.

Извършват се инспекции за изборни нарушавания по отношение на идния парламентарен избор, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Специализирана интервенция за противопоставяне на престъпността и опазването на публичния ред стартира тази заран в Плевен.

Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града Мариана Цветкова. В акцията са включени сили на всички районни ръководства, Криминална, Икономическа, Пътна и Охранителна полиция при регионалната дирекция и Зонално жандармерийско ръководство.

В акцията вземат участие още чиновници на Държавното горско стопанство, Българската организация за сигурност на храните, Регионалната ревизия по запазване на околната среда и водите, Националната организация за приходите и Регионалната здравна ревизия. 

Изградени са краткотрайни контролно-пропускателни пунктове, ситуирани на основни места в района. Основните акценти в инспекциите са свързани с закононарушения против личността, собствеността, кражбите и незаконните отнемания на коли, разпространяване на опиати, контрабандни артикули, надзор на водачите на моторни транспортни средства и други.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР