Акция на полиция, НАП и митница свари неподготвени собствениците на

...
Акция на полиция, НАП и митница свари неподготвени собствениците на
Коментари Харесай

Акция на полиция, НАП и ТД Митница в Банско! Щурмуваха механа Мамин Кольо и откриха бидони с алкохол без бандерол, с неизяснен произход и качество

Акция на полиция, Национална агенция за приходите и митница свари неподготвени притежателите на една от най-оборотните механи в Банско, по време на акция против разпространяването на акцизни артикули без бандерол. При инспекцията в бара на механата е открита туба, която съдържа алкохол с неуточнен генезис и качество.

Това предизвикало цялостен тараш в механата и в мазе проверяващите се натъкнали на бидони с течност, с миризма на алкохол, близо 300 литра., научи Струма ком Бидоните са иззети, а на притежателя е формиран акт. Ще бъде изработен разбор на течността в бидоните, с цел да се ревизира какво тъкмо сервира притежателят на гостите си.

Припомяме, че алкохол в бидони държаше и якорудчанинът Тайфи Мекльов, от чиято ракия починаха 4-има души. В хода на наказателното произвеждане против него беше открито, че продаваната и подаряваната ракия съдържала водноалкохолни смеси с метилов алкохол, направен в нарушаване на Закона за виното и спиртните питиета посредством потребление на синтетичен алкохол.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР