Акциите следват решението на Върховния съд на Русия да нарече

...
Акциите следват решението на Върховния съд на Русия да нарече
Коментари Харесай

Полицията нахлува в московски гей барове след решение на Върховния съд, което движението ЛГБТК+ е определено като „екстремистко“

Акциите следват решението на Върховния съд на Русия да назова " придвижването " LGBTQ+ в страната екстремистка организация. Този ход идва като най-новата принуда против правата на ЛГБТК+ при президента Владимир Путин, който от дълго време прокарва стратегия за „ обичайни фамилни полезности “.

Руските сили за сигурност нахлуха в гей клубове и питейни заведения в цяла Москва, по-малко от 48 часа откакто висшият съд на страната забрани това, което назова „ световното LGBTQ+ придвижване “ като „ екстремистка “ организация.

Полицията претърси места в съветската столица, в това число нощен клуб, мъжка сауна и бар, където се проведоха ЛГБТК+ празненства, под предлог за нахлуване с опиати, оповестиха локални медии.

Очевидци сподели пред публицисти, че документите на посетителите на клуба са проверявани и снимани от службите за сигурност. Те също по този начин споделиха, че мениджърите са съумели да предупредят посетителите, преди да дойде полицията.

Активите следват решение на Вър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР