Акциите на Ювентус се сринаха с около 10% в понеделник,

...
Акциите на Ювентус се сринаха с около 10% в понеделник,
Коментари Харесай

Стойността на акциите на Ювентус падна с почти 10%

Акциите на Ювентус се сринаха с към 10% в понеделник, откакто италианските футболни управляващи лишиха тима от 15 точки поради финансови нередности по прехвърляния, което нанесе удар върху репутацията на италианския гранд и краткосрочните му спортни вероятности, написа Ройтерс.

Ювентус, рекордьор по трофеи в Италия, към този момент е 9-и в класирането на Серия “А ” и е изправен пред тежка битка за класиране за евротурнирите. Твърде допустимо е с изключение на всичко друго клубът да бъде осъден и от УЕФА.

От Ювентус обявиха, че ще изчакат претекстовете за решението, което се чака до края на месеца, само че възнамерява да апелира наказването пред по-висш състезателен съд към Италианския олимпийски комитет.
 Официално: Отнеха 15 точки на Ювентус Официално: Отнеха 15 точки на Ювентус
Може да има спомагателни спортни санкции за Юве, защото се твърди, че клубът се е съгласил да върне на играчите множеството от съкращенията на заплатите им, свързани с пандемията от COVID-19, без да  осчетоводи това вярно.
 УЕФА също може да накаже Ювентус УЕФА също може да накаже Ювентус
Съдебно съвещание е планувано за Торино в края на март, с цел да се реши дали да се разпореди развой против някогашния президент Андреа Аниели, 11 други души и самия клуб по обвинявания в счетоводни измами.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР