Акциите на повечето компании от конгломерата Adani Group продължават да

...
Акциите на повечето компании от конгломерата Adani Group продължават да
Коментари Харесай

Състоянието на най-богатият индиец главоломно се топи на фона на обвиненията за манипулиране на борсите

Акциите на множеството компании от конгломерата Adani Group не престават да записват огромни загуби за трета поредна комерсиална сесия, до момента в който групата пробва да опровергае отчета на е компанията за капиталови изследвания Hindenburg Research, която в манипулиране на борсовите пазари и счетоводни измами, написа Си Ен Би Си.

Цената на книжата на Adani Enterprises се търгува без забележителна смяна в следобедната търговия в Мумбай, откакто не съумя да задържи растеж от 10%. През уикенда Adani Group разгласява позиция от над 400 страници в отговор на отчета на Hindenburg Research, като съобщи, че ще търси правна отбрана, с цел да отбрани вложителите си „ пред всички подобаващи органи “.

Цената на акциите на Adani Enterprises остава с повече от 25% спрямо началото на месеца, демонстрират данните на Refinitiv. Миналата седмица тя извърши проекта си за вторична продажба на акции на стойност 2,5 милиарда $, която обаче бе засенчена от изтриването на 48 милиарда $ от нейната пазарна капиталзиация.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР