Акциите на Фейсбук спаднаха със 7% за часАкциите на Фейсбук

...
Акциите на Фейсбук спаднаха със 7% за часАкциите на Фейсбук
Коментари Харесай

Акциите на Фейсбук спаднаха със 7% за час
Акциите на Фейсбук

Акциите на Facebook спаднаха със 7% за час
Акциите на Facebook през днешния ден претърпяха сериозен удар, откакто от компанията оповестиха, по-слаб от предстоящото растеж на потребителите на за първото тримесечие на годината.

Компанията съобщи, че има растеж на облагата от 31% за второто тримесечие до 5.1 милиарда $, а приходите са нарастнали с 42% до 13.2 милиарда $.

Но акциите на Facebook спаднаха със 7% единствено за час след отварянето на борсата в Ню Йорк, като досега спада е в размер на 20%.

„ Нашата общественост и бизнес продължава да пораства бързо. Ние ще продължим да влагаме в това да пазим сигурността и сигурността на хората и да продължим да сътворяваме нови способи, с които да им помогнем да се свързват ”, съобщи притежателят на компанията Марк Зукърбърг.

Той също по този начин добави, че не е очаквал доста влияние върху данните породено от абсурда с "Кеймбридж Аналитика", само че се е усетило едва захлаждане. Въпреки това месечно дейните консуматори са нарастнали с 11% до 2.23 милиарда, само че на ден дейните консуматори нарастват по-бавно още веднъж с 11% до 1.47 милиарда. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР