Акценти от утрешния брой на в. Марица:Позлатиха Демира от МГ-то

...
Акценти от утрешния брой на в. Марица:Позлатиха Демира от МГ-то
Коментари Харесай

Четете в Марица: Улица на чакъл с пари от Европа

Акценти от утрешния брой на в. Марица:

Позлатиха Демира от МГ-то в Москва

С влиятелно отличие се завърна от Москва шестокласничката от пловдивската Математическа гимназия Демира Недева. Тя завоюва златен орден в 13-ия интернационален конкурс „ Математика и планиране “, който се организира преди дни в съветската столица.

Улица на трошляк с пари от Европа

Тежки контрасти, некачествена работа и строителни неудачи в карето сред булевардите " Марица - юг ", " Източен " и " Княгиня Мария Луиза " след ремонтите с 20 млн. лв. по Оперативна програма " Региони в напредък " откри репортерска инспекция по сигнал на читателите на " Марица ".

Всеки втори венчан гони петдесетака

Всеки втори венчан пловдивчанин гони петдесетака. 769 от всички 1680 души, които са сключили брак през 2018 година, са на възраст сред 40 и 49 години, излиза наяве от статистиката на Национален статистически институт.

Пловдивски предприемач пред " Гардиън ": Кметът подвигна хотел с пари от налозите ни

Остри рецензии към кмета Иван Тотев насочва в последната си публикация за Пловдив английският вестник „ Гардиън ”, въпреки тонът първоначално да е напълно позитивен. Репортажът е отдаден на бурното развиване на града през последните години и завръщането на хиляди млади българи под тепетата.

Пиян унищожи събора в Куртово Конаре

Пиян мъж от Куртово Конаре, който има приключен едвам трети клас, унищожи годишния събор на селото предишния четвъртък. Той е бил арестуван на място от служителите на реда и ще би трябвало да заплати 250 лв. за дейностите си.

Кой дърпа конците на локалната власт в Съединение

Шефовете на локалния парламент в Съединение се сменят като че ли са продавачи в бакалията. След следващата оставка Общинският съвет ще има четвърти ръководител за един мандат. Хората в градчето се настояват, че функционалностите на кадровик в Общинския съвет е иззел Даниел Кацарски от Вътрешна македонска революционна организация. Той дърпал конците дружно с двамата си съпартийци в локалния парламент.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР