Акцентът ми е да осигуря спокойствие на екипа, на Министерството,

...
Акцентът ми е да осигуря спокойствие на екипа, на Министерството,
Коментари Харесай

Глушков: Акцентът ми е да осигуря спокойствие преди Олимпиадата

" Акцентът ми е да осигуря успокоение на екипа, на Министерството, на Федерациите за идните Олимпийски игри в Париж. Ако има нещо неправилно, аз считам, че то ще излезе в отчетите ". Това съобщи служебният министър на младежта и спорта Георги Глушков, който пое ръководството на спортното министерство от досегашния министър Димитър Илиев на къса гала в Спортната палата.

Илиев разяснява, че главните достижения на неговия мандат, измежду които увеличение на средствата за младежи и училищен спорт, равнене на наградите за олимпийци и параолимпийци, въвеждането на отчетност във Федерациите и други. " Изключително се веселя да предам щафетата в ръцете на министър Глушков. Познавам го и знам, че е човек с доста високи морални качества. Г-н Глушков, искам ви от сърце доста триумфи ", разгласи Илиев.

" Ясно осъзнавам огромната отговорност, която поемам. Вярвам, че опитът като президент на БФ Баскетбол, както и в интернационалните структури, ще ни помогне да се представим по допустимо най-хубав метод ", сподели Глушков, който посочи, че ще има трима заместници, с ресори спорт, юношески действия и финанси, като техните имена ще станат ясни до ни. " Остават броени седмици до откриването на Игрите в Париж, дано Федерациите бъдат спокойни, че всички средства ще бъдат изпълнени, да работят интензивно. Нека нашите спортисти, които още вземат участие във вземането на квоти, да могат да разпрострат цялостния си капацитет и да вземат квоти за България ", добави той.

Глушков посочи, че кой ще бъде негов заместител в Българската федерация по баскетбол ще бъде решено на Общо заседание на централата.

фотография: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР