Актрисите Лайза Минели и Лорна Лафт заявиха, че няма да

...
Актрисите Лайза Минели и Лорна Лафт заявиха, че няма да
Коментари Харесай

Лайза Минели няма да гледа филма за майка си Джуди Гарланд - slava.bg

Актрисите Лайза Минели и Лорна Лафт обявиха, че няма да гледат кино лентата “Джуди”, който споделя за трагичния завършек на живота на популярната им майка Джуди Гарланд.

Минели се надява, че актрисата Рене Зелуегър, която влиза в ролята на майка й, е получила наслаждение от работата по този план. Според филмовите критици, Зелуегър ще грабне статуетка „ Оскар “ за положителното си преобразяване на една от иконите на Холивуд, предава Монитор.

Мнението на сестрите споделя и режисьорът на кино лентата Рупърт Гулд. Той означи, че не би му харесало да гледа биографичен филм за своята майка.

Режисьорът изясни, че не става дума за неприятни връзки, а за чувствителността от чисто персонални прекарвания и мемоари.

Зелуегър и Гулд настояват, че лентата “Джуди” възхвалява майката на Лайза Минели. Но въпреки всичко всеобщото мнение е, че филмът е много тежък за гледане, поради трагичните фрагменти от биографията на Гарланд: зависимостта й към алкохола, разривът с някогашния й брачен партньор и битката за настойничество над децата й.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР