Актрисата Йоана Буковска претърпя много тежък и неприятен период. Без

...
Актрисата Йоана Буковска претърпя много тежък и неприятен период. Без
Коментари Харесай

Черна магия пратила Йоана Буковска в болница

Актрисата Йоана Буковска претърпя доста тежък и противен интервал. Без забележима причина тя внезапно стартира да се усеща доста отпаднала. Получила и непрестанна болежка в слънчевия сплит, само че всички проучвания на лекарите не успяли да открият от какво е подбудена тя. Състоянието на актрисата се влошило още повече и в продължение на един месец тя била толкоз отпаднала, че мъчно ставала от леглото. Това довело до обезводняване и трябвало незабавно да я одобряват в болница и да я включат на системи, с цел да я стабилизират.

По думите на самата Йоана, това положение е предизвикано от черна магия, дело на недоброжелатели. След неприятния случай актрисата взима лични ограничения срещу уроки. Тя има вяра в силата на урочасването и за това носи непрекъснато синьо мънисто. Освен това носи на врата си изображение на Богородица, което й е подарък от майка й.

Също по този начин носи и колие с облика на Христос, което пък получила от татко си. По думите на актрисата тя е суеверна и във връзка с нещата, които й носят шанс. Например, когато обещано украшение или парфюм й е донсъл триумф на дадена режисура, тя го носи постоянно, когато я играе.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР