Актрисата Яна Маринова се гордее с естествената си красота и

...
Актрисата Яна Маринова се гордее с естествената си красота и
Коментари Харесай

Яна Маринова и снимката ѝ от леглото

Актрисата Яна Маринова се гордее с естествената си хубост и не страда от непотребна суетност. На летните ѝ плажни фотоси към този момент я видяхме „ дива и щастлива “ по какъв начин се забавлява по бански със своя другарка.
 Яна Маринова и летните завършения на актрисата
Когато Яна Маринова е в страхотна форма за лятото

Как се съчетава потребното с приятното

Сега тя още веднъж сподели същинското си лице – безусловно, със страхотна си фотография, на която е без капка грим. Естесвена, нежна и красива Яна се излежава в леглото и излъчва утринно самодоволство и успокоение.

„ Мрачно време в Поморие, масажче и назад в леглото, да си зяпам моренцето... “, написа актрисата към фотографията. А почитателите ѝ в обществената мрежа я засипаха с похвали поради естествеността ѝ и смелостта да се демонстрира и без грим.

on Sep 13, 2020 at 4:46am PDT

Яна посочи, че е в Поморие, поради фотосите за български фестивален филм. „ Готин сюжет с деца в основните функции. Ще опиша повече, но различен път. “ Тя не остави дълго почитателите ѝ да се чудят кой е филмът, който снима в Поморие, а напълно скоро пусна последваща фотография, посредством която дава информация.

on Sep 14, 2020 at 8:06am PDT

„ С надарената Дебора Жечева, изпълняваща по превъзходен метод извънредно сложната, основна роля във кино лентата „ 360 “. Фестивален БГ филм с главно детски актьорски състав, разказващ една докосваща, човешка история “, написа актрисата.

Новият български филм „ 360 “ се снима в Поморие от 7 до 22 септември на основни места в града. Сценарист и режисьор е Васил Енев.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР