Актрисата Стефания Колева пъшка на секс телефон в новия сериал

...
Актрисата Стефания Колева пъшка на секс телефон в новия сериал
Коментари Харесай

Стефания Колева пъшка на розов телефон

Актрисата Стефания Колева пъшка на секс телефон в новия сериал „ Полицаите от края на града “.

Звездата от „ Тя и той “ и „ Клиника на третия етаж “ е брачна половинка на Герасим Георгиев – Геро в комедийната поредност, която потегля от петък, 9 март по Нова тв. Господарят на ефира влиза в кожата на служител на реда, който е намален поради проспан банков грабеж още в първата серия. Заради това половинката му се принуждава да почне работа на гореща линия. Свекърва й и щерка й дават секс препоръки, а за първия работен ден русокоската ще смъкне бикините си 12 пъти.

Продуцентът Магърдич Халваджиян разкри, че са снимани 25 епизода, всеки от който по 90 минути и във всеки от тях си има обособена история, вплетена в общата сюжетна линия. Главен воин в пилотната серия е Бисер Маринов, звезда от най-хитовите други поредици – наркодилър в „ Под прикритие “, митничар в „ Столичани допълнително “, македонски харамия в „ Дървото на живота “, клошар в „ Домашен арест “. Този път той влиза в кожата на участник от бандата, обрала банка. Героят му е е първият задържан, само че умира от исхимичен инсулт в стаята за разпит. Смъртта му заплита серия от комични обстановки, а на видинчанинът през по-голямата част от епизода му се постанова да играе мъртвец, написа "Телеграф ".

Десетки полицейски униформи са ушити по поръчка за сериала, като пагоните са безусловно копие на настоящите сега. Специални обувки и костюми са закупени и създадени за потребностите на продукцията, тъй че всичко да наподобява оптимално достоверно. Действието се развива в несъществуващия краен квартал Запад, а РПУ-то е напълно престроено оборудвано за задачите на снимачния развой. Нов банков клон е построен за първия снимачен ден, където с грабеж стартира занимателната поредност. А една от главните местоположения в продукцията - заведението на Джиджи, чиято роля извършва Милица Гладнишка, сега работи като ресторант. Има и няколко къщи, жилищата на героите в сериала, и всеки е украсен съгласно профила на своя воин.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР