Актрисата Слава Рачева празнува юбилей. Тя става на 80. Няколко

...
Актрисата Слава Рачева празнува юбилей. Тя става на 80. Няколко
Коментари Харесай

Актрисата Слава Рачева празнува юбилей - става на 80 години

Актрисата Слава Рачева чества празник. Тя става на 80. Няколко генерации деца са пораснали с приказките на Педя човек, лакът брада. Слава Рачева има повече от 130 функции на сцената.

„ Добър вечер чичко Филипов, добър вечер благи деца “
Слава Рачева: И по този начин започваше нашето странствуване с хубавата национална приказка, която разказвах.
Най-дълго помним детството. Гласът на Слава Рачева беше част от всекидневието ни като деца. В спомените ни като към този момент огромни той е като машина на времето - връща ни там, където всичко към момента следва и също така се случват чудеса.

Слава Рачева: Като актьор е късмет да бъда гласът на педя човек и да бъда посетител доста вечери в домовете на всички хора.С мене отраснаха генерации, които станаха едни прелестни родители и баби и дядовци.
В персоналната си приказка актрисата наподобява щастлива. Всъщност в нея има толкоз сила, че броя на годините просто е без значение.

Слава Рачева: Аз в действителност станах на 80 години. Това го одобрявам като комплимент, тъй като 80 е доста огромна цифра.
Само след дни рожден ден има и самият Педя човек. Приказката е доста скъпо нещо. там постоянно положителното побеждава злото.

Думите могат да бъдат вълшебни, изключително в случай че ги произнасяме с обич.

Слава Рачева: Много красиви пролети, доста шанс, доста хубави дни отсега нататък и до нови срещи, благи другари.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР