Актрисата Силвия Петкова, която през последните месеци гледаме в сериала

...
Актрисата Силвия Петкова, която през последните месеци гледаме в сериала
Коментари Харесай

Силвия Петкова се сбогува със сцената

Актрисата Силвия Петкова, която през последните месеци гледаме в сериала " Пътят на достойнството ", очевидно е решила да завърши уговорките си в " Театър София ". Тя загатна за това в обществените мрежи с мисъл на Жан-Люк Годар, написа life.dir.bg:

" Зад театъра стои животът, а зад живота стои театърът " и добави: " Благодаря ви, другари за всичко ".

На фрагмента е с сътрудниците си Неда Спасова, Симона Халачева, които се снимаха в различен сериал на Нова - " Откраднат живот ", артистът Росен Белов и режисьора Калин Ангелов.

Снимката евентуално е от подготовките на новия спектакъла " Цветята " от Теодора Иванова-Додо, който приготвят в театъра. Силвия Петкова трябваше да взе участие в постановката. Актрисата, която постоянно е толкоз същинска и завладяваща във всяка роля, в която влиза, към този момент ще се изявява единствено на дребния екран като Кера от " Пътят на достойнството ".



В " Театър София " тя направи отлична роля в постановката " Съгласие ", която за жалост към този момент не се играе.

Друга доста готина актриса, също позната от " Откраднат живот " - Дария Митушева влиза в състава на втория сезон на " Пътят на достойнството ". Тя разказа работата си по този начин:

" Когато трите летни месеца се трансфорат в 40 отдадени епизода. А, от през днешния ден и с моето изключително наличие. Изследване, което съм щастлива, че ми се случи. Благодаря ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР