Актрисата Саня Борисова съвсем се е съсипала след раздялата си

...
Актрисата Саня Борисова съвсем се е съсипала след раздялата си
Коментари Харесай

Саня Борисова иска да си върне Ники Илиев

Актрисата Саня Борисова напълно се е унищожила след раздялата си с Ники Илиев. Блондинката е кожа и кости, а на лицето й от дълго време не е изгрявала усмивка. Посърнала, измършавяла и нещастна Сяня повече от всичко желае предходния си живот и брачен партньор, с който по този начин и не са оповестили още новината за развода си.

Съвсем неотдавна разпадналото се семейство се наложи да се събере за прожекция на последния си филм в Рим. Ники и Саня трябваше да пътуват дружно за италианската столица, от която стартира турнето на лентата им в още няколко европейски града. На пръв взор това изглеждало като събиране на двойката и мнозина даже зашушукали, че може да се откажат от развода.

„ Опитват се да наподобяват спокойни и да не дават публичност на раздялата си, с цел да не ударят общия си план. Може би най-сетне ще размислят и ще се разберат”, шушукат техни познати.

Макар да било обявено, че двамата са дружно на това пътешестване в сантиментална Италия обаче, на никое място не се появиха техни общи фотоси. Дори на премиерата на лентата Саня отсъстваше от групата български артисти. Това загатна, че проблемите посред им надалеч не са отшумели.

Репортер на Уикенд неотдавна видя хубавицата и персонално се убеди, че тя надалеч не е в най-хубавата си форма. Макар да е все по този начин красива, Саня наподобява много угрижена и разсеяна. Освен това актрисата мъчно прикрива дълбоките и тъмни кръгове под очите – сигурен белег за недоспиване. То обаче надали е от бурни нощи на обич и романтика, а по-скоро е резултат от грижи и паники.

„ Животът й внезапно се промени в последните месеци. Много неща, които приемаше за даденост, към този момент са фантазия за нея. Това може да разбие даже човек с желязна душeвност и нерви, а какво остава за някой толкоз сензитивен като нея”, издават близки от обкръжението на актрисата.

Пред тях Борисова издавала, че още не е съумяла да преодолее Ники Илиев и се надявала, че след време двамата ще се съберат още веднъж да живеят под един покрив. Надеждите й се подхранвали от обстоятелството, че за в този момент режисьорът не е давал публичност на раздялата им. Именно за това и тя още вярвала, че ще размишления и ще я повика назад при себе си.

„ Тя го обича доста и това, което се случва е безапелационното доказателство, че в никакъв случай не е търсила единствено сметка в връзките им. Ако беше по този начин щеше към този момент да се е хванала с някой чичко паричко и да е не запомнила всевъзможни затруднения”, разясняват актрисата в светските кръгове.

Обратно – фактът, че до в този момент Саня единствено линее е повече от сигурен знак, че макар дългата си връзка с режисьора, тя не гледа на връзките им като изчерпани. Дори се коряла, че двамата с Ники все отлагали проектите си за деца. И двамата желали да имат такива, а с годините вместо работата да понижава и парите да порастват, ставало тъкмо противоположното. За това в случай че преди да сложат завършек на връзките си двамата се били сдобили с наследници, през днешния ден можело да не мислят за бъдещето си като разведена двойка.

„ Саня малко съжалява за всички тези пропилени години, в които се занимаваше с кариерата си, вместо да обърне внимание на фамилията. Много и се желае да е майка и да има дечица, само че в този момент наподобява ще се наложи да изчака, до момента в който не срещне човек, с който да е още веднъж щастлива. След Ники това надали ще е скоро и за това не е необичайно, че толкоз доста се надява в последна сметка двамата да не се развеждат”, допълват още осведомени.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР