Актрисата Саня Борисова представи дебютния си филм Никога не е

...
Актрисата Саня Борисова представи дебютния си филм Никога не е
Коментари Харесай

Орг*и и наркотици шокират в „Никога не е просто секс“

Актрисата Саня Борисова показа дебютния си филм „ Никога не е просто секс “. Бившата на Ники Илиев изпълни 6 зали с ВИП посетители, пристигнали да изгледат кино лентата й. чаровницата признава, че сътворяването на лентата й е лишило година и половина от – времето от написването на сюжета до премиерата й пред аудитория. Филмът е нещо приблизително сред „ Сексът и градът “ и „ 50 нюанса сиво “, само че в побългарена версия. Наркотици, балони, алкохол, секс, тройки, садистични и мазохистични любовни милувки, както и красиви полуголи дами – това могат да видят феновете.

 

Освен че е режисьор и продуцент, Саня играе и един от четирите основни женски персонажа – този на актрисата Мадлен, която е романтичка, преследваща „ същинската “ обич, преспивайки с мъжете на първа среща. Мадлен сякаш не търси такива господа, само че незабавно след намира се хвърля в обятията им. Зрителите на „ Никога не е просто секс “ могат да видят по какъв начин Борисова си разменя милувки с някои от най-известните артисти. Саня показва по какъв начин прави секс с Башар Рахал и Иво Аръков, преди да срещне любовта. Мъжката част от аудиторията може да се наслаждения на формите на някогашната на Ники Илиев и да я види в много разкрепостена светлина.

Останалите три основни женски персонажа са тези на: Елена Петрова, Елеонора Иванова и Рая Пеева. Те влизат в облиците на домакинята Мая, Вики – момичето, преследващо фантазиите си в столицата, и Ира – безгрижник и богата наследница. И макар разликите посред им във кино лентата, неспособността им да имат пълноценни фамилни връзки ги сплотява.

 

Елена Петрова не може да прелъсти мъжа си, който си има държанка, само че пък от раз съумява да преспи с градинаря и фитнес инструктора си, чиято роля се извършва от Ники Илиев. Къдрокосата актриса не остава по-назад от своята колежка и демонстрира секси долни дрехи, жартиери и плът. Младата Елеонора Иванова се влюбва в своя Мечо – Веселин Калановски, който родителите на девойката назовават педофил. Над 40-годишната възрастова разлика не тормози героинята Вики, която се отдава на буен секс с Калановски, като в една от интимните им подиуми той е с костюм на мечка. Слава богу, сексът с същински животни е икономисан и виждаме единствено големия Мечо, който се „ труди “ над нежната Елеонора в разнообразни пози.

Сцените с двамата артисти са измежду най-забавните.

 

Разбира се, най-разкрепостената роля е за Рая Пеева, която влиза в облика на бохемката Ира. Богата наследница и безспорен авантюрист по душа. Рая се превъплъщава в ролята брилянтно. Виждаме я по какъв начин взима хапче екстази, целува се с дами и си пада по ексцентричните неща в леглото, обича фенове на половите й актове, както и вързани зяпачи с топче за уста (Ваll Gag), Партньор на Рая Пеева е Кирил Недков.

 

В лентата виждаме реклами на няколко магазина за облекла, обувки, алкохол, бензиностанция, марка автомобил, верига за бързо хранене, сексшоп, оптики, столичен хотел, кафе, очна и дрематологична клиника, сладкарница и още куп компании, както и гинекологична болница, която е най-необходима поради разюздания полов живот на девойките.

 

Зрителят се усеща по този начин, като че ли е отворил инстаграм профила на Теа и Наум Шопов, който прелива от реклами, съвсем като във кино лентата. Самата Саня Борисова признава, че по този метод е съумяла да финансира продукцията си.

 

Въпреки всичките разлики сред Мадлен, Мая, Вики и Ира, въпреки всичко нещо ги сплотява – неспособността им да имат пълноценни фамилни връзки. Именно това само общо нещо сред тях ги събира по време на гледане с таро карти. Така схващат, че са в „ кармични връзки ” от минал живот – били са четирите дами на един мъж, който са умъртвили, и в този момент изплащат кармата си и стартира търсенето на мъже.

 

Четирите актриси минаха по червен килим пред столично кино, като Елена Петрова се пошегува, че са като на „ Met Gala ” събитие, което се състоя преди дни. Саня беше заложила на алена дълга рокля с надълбоко изрязана цепка, Елена бе избрала класическа рокля в черно, Рая Пеева пък бе заложила на къса и секси рокля, а младата актриса Елеонора Иванова се появи с дълга публична рокля. Роберт Янакиев, Свежен Младенов, Веселин Калановски и Кирил Недков минаха по аления килим и изгледаха кино лентата. Иво Аръков и Башар Рахал не съумяха да дойдат на премиерата, макар че вземат участие в продукцията.

Режисьорката на кино лентата раздаде на всички посетители на премиерата презервативи.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР