Забавното шоу Кой да знае? стана любимо на зрителите още

...
Забавното шоу Кой да знае? стана любимо на зрителите още
Коментари Харесай

Обвиниха Сашо Кадиев, че е неграмотен

Забавното шоу „ Кой да знае? стана обичано на феновете още в първи сезон. Въпреки сложното за Кадиев начало, в този момент и той се причисли към харесваните си сътрудници Милица Гладнишка и Христо Пъдев.

Забавните артисти направиха по този начин, че доста хора да чакат с неспокойствие началото всяка вечер. Има и такива обаче, които откриват много неточности във въпросите, както във връзка с информация, по този начин и правопис. Сашо получава забележки най-много поради малко неразбираемата си дикция и прекомерното членуване, написа " vihrogon.bg ".

„ А в този момент да забележим отговорЪТ “. Това е всякога и ме е позор национална телевизия да има толкоз необразовани водещи като Сашо Кадиев. Аман ", гласи един от мненията. 

" Хем да е водещ, хем да знае български? Много искаш! Много е нездравословно в просветително предаване, водещият постоянно да не може да произнася думите. Как може да има висше обучение?!? МетрОполи, не МетропОлис, Кадиев!!!! Завладяваните вместо завладените! О, боже… "

Извън тези леки забележки във връзка с правоговора и правописа, феновете се забавляват оптимално и това е задачата на предаването.

" Искам единствено да кажа, че всички у дома обожаваме това предаване. Въпросите са брутални. Водим вечерни логичен разногласия на непредсказуеми, постоянно неуместни тематики.
Най-забавно обаче е по какъв начин Сашо вади последния отговор. Падаме! Това е трейдмарк, Саше, не го претупвай, всички доста се забавляваме с теб ". 

" Страхотно занимателно и просветително предаване. Удоволствие е да чакам всякога умозаключенията на Милица, изненадващо тънкия комизъм на Сашо и безконечните съмнения на Пъдев ". 

" Прекрасно предаване!!! Веселбата и шоуто са на макс, вършат си го капитаните и занимателните им посетители, а що се касае до въпросите, тях може да ги прочете всеки оператор в профил или някоя хигиенистка, която сега си почива… ".

Инфо: blitz.bg

Тагове: Сашо Кадиев неграмотен Милица Гладнишка кой да знае
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР