Актрисата Роуз Макгоуън обвини публично продуцента Харви Уайнстийн, че я

...
Актрисата Роуз Макгоуън обвини публично продуцента Харви Уайнстийн, че я
Коментари Харесай

Още обвинения за продуцента Харви Уайнстийн

Актрисата Роуз Макгоуън упрекна обществено продуцента Харви Уайнстийн, че я е изнасилил. В Туитър тя написа още, че един от шефовете на Амазон Студиос, което популяризира телевизионна продукция, е пренебрегнал думите. Американската и английската полиция стартират следствие по тъжби против Уайнстийн.

Актрисата Роуз Макгоуън написа в Туитър, че е изнасилена от Х. У. и упрекна Рой Прайс - шеф на Амазон Студиос, че е отказал да ѝ повярва. Той декларирал, че няма доказаталества. Прайс е изпратен в насилствен отпуск, почнала е инспекция на случая. А към листата с 30-те имена на актриси, които настояват, че са получавали непристойни оферти от Харви Уайнстийн се прибавят още и още имена. Холивуд реагира спорно на проблема.
Джейн Фонда, актриса: " Слава Богу, че към този момент се заприказва за това. И Холивуд не е неповторим в това отношение - напълно обикновено е по света, във всички сфери - бизнес, политика, присъщо е на доста мъже и е като зараза. И е доста значимо, че всички тези дами са задоволително смели, с цел да приказват. " Тайн Дейли, актриса: " Разочарована съм, че хората се преструват, че това е нещо извънредно ново и необикновено - О, какъв потрес! Хайде де! Има голяма доза двуличие сега и е доста мъчно да се реши кои са положителните и кои неприятните. "
В отбрана на Харви Уайнстийн се изрече режисьорът Оливър Стоун. Според него, сега на Уайнстийн по никакъв начин не му е леко и би трябвало да се дочака реакция на съда. Самият Уайнстийн - в диалог с папараци съобщи, че се нуждае от помощ.

Харви Уайнстийн: НЕ съдебна експертиза СПРАВЯМ ДОБРЕ, НО съдебна експертиза ОПИТВАМ... ТРЯБВА МИ ПОМОЩ. ЗНАЕТЕ ЛИ, ВСИЧКИ ПРАВИМ ГРЕШКИ... ВТОРИ ШАНС... НАДЯВАМ съдебна експертиза...
Освен Съединени американски щати, И Англия стартира следствие против Харви У. за полово посягане, осъществено край Лондон, към 1980 година. И в двата случая имената на потърпевшите не се оповестяват.
 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР