Актрисата, певица и модел Елена Данова е новата българска представителка

...
Актрисата, певица и модел Елена Данова е новата българска представителка
Коментари Харесай

21-годишна актриса ще ни представи на Мис Вселена

Актрисата, певица и модел Елена Данова е новата българска представителка на влиятелния конкурс за хубост "Мис Вселена ". 21-годишната хубавица е родом от град Кричим край Пловдив. Честта на България тя ще пази в Израел напълно скоро – на 12 декември. До избора на Данова за наш дипломат на състезанието се стигна след провеждането на онлайн кастинг. На него са се явили общо 48 девойки от цялата страна.

 undefined

Елена се отличила от останалите с ограниченията си – 89/60/89, както и с височината си от 1,75 м. Тя е студентка в СУ "Свети Климент Охридски ", като учи в специалността "Връзки с обществеността ". В допълнение на това се учи и на актьорско майсторство, а в свободното си време и пее. Данова знае два езика - британски и немски.

 undefined
На същия онлайн кастинг бе посочена и българката, която ще ни показа на "Мис Свят ". Това е Ева Добрева, която също като Данова е на 21-годишна възраст. Тя е родом от град Варна, а за интернационалния конкурс ще пътува до Пуерто Рико. Дали тя ще успее да направи усещане на събитието ще разберем единствено 5 дни след провеждането на Мис Вселена - на 17 декември....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР