Актрисата от популярната преди години поредица Zoey 101 Алекса Николас

...
Актрисата от популярната преди години поредица Zoey 101 Алекса Николас
Коментари Харесай

Актриса обвини Джона Хил в посегателство

Актрисата от известната преди години поредност " Zoey 101 " Алекса Николас обществено разгласи, че когато е била на 16 година сътрудника й Джона Хил й се нахвърлил и я награбил без нейно предпочитание. Разкритието идва единствено няколко дни, откакто бившето гадже на артиста Сара Брейди го упрекна, че е женомразец и че я е подлагал на душевен тормоз в устрема си да я накара да живее по този начин, както той желал.

Именно откровението на Сара дало кураж на Алекса също обществено да показа за похищението, което Джона нанесъл върху нея.

31-годишната през днешния ден актриса описа, че случаят се случил на празненство в дома на артиста Джъстин Лонг. Там Хил я бутнал до врата и " си наврял езика " до гърлото ѝ, без нейно единодушие.

Алекса, която е създател на организацията Eat Predators, разкриваща имената на " хищниците " в Холивуд, твърди, че през цялата вечер мъжете на празненството, всички към 30-годишни по това време, са правили всичко допустимо да напият нея и приятелките й.

" След като прочетох възхитителния пост на Сара Брейди за Джона Хил, и аз бих желала да кажа, че когато бях на 16, бях поканена на празненство в къщата на Джъстин Лонг, който по това време живееше с един див звяр, прочут от сериала " От мястото на престъплението: Маями ". По мои мемоари се споделяше Джонатан Того ", написа в Twitter Алекса.

" В един миг се появи Джона Хил, тогава всички към този момент бяхме пияни, тъй като, несъмнено, хищниците не спираха да наливат на нас, малолетните, алкохол. Явно Джона ми беше хвърлил око, тъй като сега, в който желаех една цигара, той сподели, че има в колата и че в случай че желая, би трябвало да отида с него. Когато стигнахме, той взе цигатите от предната седалка, само че не ми даде, което ми се стори необичайно. Докато се връщахме, аз още веднъж го попитах за цигарата. Той обаче нищо не ми отговори, единствено ме блъсна във вратата и си завря езика в гърлото ми. Беше непоносимо и аз незабавно го избутах, след което влязох назад в къщата ", написа още Николас.

Тя не пести и рецензиите си към домакина Джъстин Лонг, който съгласно нея не е трябвало да кани малолетни девойки в къща с огромни мъже.

Алекса Николас на премиера през 2005 година
Снимка: Michael Buckner/Getty Images
От екипа на Джона Хил изрично отхвърлят изказванията на Алекса и декларират, че в думите й няма грам истина. Домакинът Джъстин Лонг, който от известно време има връзка с актрисата Кейт Босуърт, също отхвърли сходни похищения да са се случвали в дома му.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР