Актрисата от Игра на тронове Есме Бианко се съгласи да

...
Актрисата от Игра на тронове Есме Бианко се съгласи да
Коментари Харесай

Актрисата от „Игра на тронове“ Есме Бианко прекрати делото за „злоупотреба“ срещу Мерилин Менсън

Актрисата от " Игра на тронове " Есме Бианко се съгласи да приключи правосъдно дело против Мерилин Менсън, в което тя го упрекна в полово, физическо и прочувствено принуждение, съобщи " Sky News ".

Нейният юрист Джей Елуангер сподели, че 40-годишната, най-известна с повтарящата се роля на Рос в сериала на HBO, е постигнала съглашение, " с цел да продължи живота и кариерата си ".

Бианко твърди, че Менсън, чието юридическо име е Брайън Уорнър, е нарушил закона за трафика на хора, като я е довел в Калифорния от Англия през 2009 и 2011 година под подправен предлог, че тя ще взе участие в музикални видеоклипове и филми.

Той лишава актрисата от храна и сън,заключва я в спалня, бие я с бич, ползва електрошоковеи я заплашва да влезе в стаята й и да я изнасили през нощта, се твърди в делото.

Менсън пък съди някогашната си избраница Евън Рейчъл Уудза клюка, заявявайки, че тя го е определила като " изнасилвач и принудител ".

Той твърди, че актрисата от Westworld е заговорничала с другар, с цел да употребява подправени изказвания и искания, с цел да накара други дами да излязат.

Полицията в Лос Анджелис представи19-месечно наказателно разследванена изказвания за полово принуждение, само че прокурорите споделиха, че би трябвало да бъдат събрани повече доказателства, преди да решат дали Менсън би трябвало да бъде упрекнат.

Бианко и други излъчиха обвиняванията си, откакто Ууд употребява хаштага #IamNotOk, който покачва осведомеността за домашното принуждение в обществените медии.В документалния филм на HBO, Phoenix Rising, тя разшири опита си.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР