Актрисата Ная Ривера, известна с ролята си в сериала „Клуб

...
Актрисата Ная Ривера, известна с ролята си в сериала „Клуб
Коментари Харесай

Ная Ривера от Клуб Веселие е в неизвестност - slava.bg

Актрисата Ная Ривера, известна с ролята си в сериала „ Клуб Веселие “ е изчезнала, оповестяват от полицията в Калифорния. Органите на реда са намерили лодка в средата на езерото „ Liku “, в която е бил единствено 3-годишният наследник на актрисата.

Според NBC4, търсенето на Ривера е почнало още в сряда, когато тя и синът ѝ – Джоси Дорси, не са върнали наетата лодка, откакто времето им за прилагане е свършило. Когато органите на реда разкрили плавателния съд, в него се намирало единствено дребното момченце. Шерифът добавя, че майка и наследник са плували в езерото, само че Ная не се е върнала в лодката, а Джоси е бил облечен със избавителна жилетка.

От офиса на шерфил Дийн Уортни споделят пред „ Los Angeles Times “, че служителите на реда са пристигнали на мястото към 16:40 ч. и са намерили 3-годишното момче невредимо, само че към момента се организират избавителни акции за майката, чието име не оповестяват. „ Нямаше и помен от дамата “. Акцията ще продължи.

Освен с играта си в „ Клуб Веселие “, Ная Ривера попадаше в полезрението на медиите и с сантименталните си връзки. Тя стартира да се среща с рапъра Big Sean през април 2013 година, след което последва годеж и разлъка през 2014-а. После тя се омъжи за Райън Дорси, от който е и синът ѝ Джоси.

Ривера подава молба за бракоразвод през 2016-а, а година по-късно е задържана и упрекната в принуждение над някогашния си брачен партньор. Според полицията, тя го е удряла в главата и лицето, откакто е избухнал спор за правата над детето.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР