Актрисата Милица Гладнишка рядко си позволява негативни коментари и винаги

...
Актрисата Милица Гладнишка рядко си позволява негативни коментари и винаги
Коментари Харесай

Милица Гладнишка попиля Мария Илиева само с едно изречение

Актрисата Милица Гладнишка рядко си разрешава отрицателни мнения и постоянно е положително настроена. Този път обаче не се сдържа. Думите ѝ са ориентирани към певицата Мария Илиева, която взе участие в " Гласът на България “ в дует с кандидата за победител Борис, само че го затъмни на сцената и по този начин зачерта напъните му да завоюва предаването.

" Мария Илиева сподели, че е машина и за един пиар минава през всичко и всеки. Като танк ", написа Милица на стената си във фейсбук след края на дуетното осъществяване, само че по-късно изтри обявата.

Думите й предизвикаха същинска стихия от мнения. Повечето бяха на мнението, че Мария Илиева е направила мечешка услуга на Борис като не го e оставила да извърши песента по собствен си метод, надделявайки над него.

" Не беше дует, а двубой ", написа един от гледалите шоуто. А Наталия Василева отива още по-далеч, разяснявайки за Мария Илиева: " Съгласна съм с вас. Освен пиар, Мария Илиева няма нито един шлагер за толкоз години. "

Татяна Петкова пък написа: " Мария Илиева е прелестна певица, с неповторими гласови данни! В случая не трябваше да демонстрира личния си гений, тъй като той е неоспорим, а да отстъпи крачка обратно и да даде опция на Борис да изпъкне. Тя беше там по тази причина - да поддържа финалиста Борис! Жалко, че тя единствена от всички " посетител звезди " не го направи “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР