Актрисата Мария Бакалова, която нашумя с ролята си на Тутар

...
Актрисата Мария Бакалова, която нашумя с ролята си на Тутар
Коментари Харесай

Maрия Бакалова с интервю за Ню Йорк Таймс - slava.bg

Актрисата Мария Бакалова, която нашумя с ролята си на Тутар в Борат 2, даде изявление за Ню Йорк Таймс. В него тя споделя за израстването си като дисциплинирано дете в България, за работата на снимачната площадка с нейния ангел - страж и втори татко Саша Барън Коен.

Бакалова е родена в Бургас, в София получава актьорското си обучение, а през днешния ден живее в Лос Анджелис. “Ние българите получаваме дребни функции във филм, две или три реплики на продажница или мафиот. Наистина съм признателна на Саша, че даде тази опция на източноевропейка, да изиграе комплициран персонаж “, споделя Мария.

Тя споделя, че е захласната от скандинавското кино, въодушевяват я актриси като Мерил Стрийп, Никол Кидман и Натали Портман. Когато излиза Борат през 2006 година, Бакалова е единствено на 10, признава, че не е показала интерес към кино лентата, чак до момента в който не станало ясно, че ще взе участие в него.

От другар научава, че се организира кастинг, изпраща свои ресурси и е извикана на проби в Лондон. Едно от условията за влизане в облик било да не епилира космите по ръцете, краката и мищниците си, което не било прелестно, поради, че в Ел Ей постоянно е топло и хората вървят по пай ръкав, отбелязва тя.

Била ли си в миналото шегаджийка?

Всъщност не. Бях супердисциплинирано дете. Четох прекалено много книги. Бях захласната от Достоевски, на към 15, 16 година Когато излезе първият филм Борат [през 2006 г.], бях на 10, тъй че даже не го бях гледала, преди да ми дадат ролята. Но даже и да бях, сигурно нямаше да го схвана.

Как се стигна до присъединяване ви в продължението?

Чух от другар, че търсят актриса за основната роля в холивудски филм. И аз си споделих, това не е допустимо. Ние сме българи. Всъщност никой не може да ни види в основните функции. Изпратих записи, след което ме извикаха за проби на екрана в Лондон. Но планът беше толкоз конфиденциален, аз се питах, това в действителност кино план ли е? Бях сигурна, че това обстановка с трафик на хора. Нямах визия, че ще се срещна със Саша - беше изненада.

Как се подготвяхте с него в Лондон?

Имаше три дни скрийн проби. Първият, имахме дребна репетиция; втората, започнахме да работим с действителни хора. Те трябваше да имат вяра, че ние сме същински хора, че не сме артисти, с цел да работи това за кино лентата. Трябваше да останем под прикритие.

Вие ​​и Саша играете дружно Тутар и Борат. С кой си партнираше и по какъв начин ги избра?
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР