Актрисата Линдзи Лоън каза, че продължението на филма Шантав петък“

...
Актрисата Линдзи Лоън каза, че продължението на филма Шантав петък“
Коментари Харесай

Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис се събират за продължение на „Шантав петък“

Актрисата Линдзи Лоън сподели, че продължението на кино лентата „ Шантав петък “ (2003 г.) към този момент е в развой на основаване. Лоън добави, че е „ разчувствана " още веднъж да работи с Джейми Лий Къртис.

Филмът, от чиято премиера са минали 20 години, е обичан на милениалите (родените сред 1981-1996 г.) и по-възрасните представители на потомство Z (1997 година и 2012 г.)

В „ Шантав петък “ героините на Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис са майка и щерка, които сменят телата си. По време на снимането Лоън е 17-годишна, а Лий Къртис - 45-годишна. Днес актрисите надлежно са на 37 година и на 65 година

„ Мисля, че ще се забавляваме доста. Развълнуван съм да работя още веднъж с Джейми и да видя какво още можем да реализираме. “, сподели Лоън пред американското списание People за продължението на кино лентата.

 Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис се събират за продължение на „ Шантав петък “

Актрисата показа още, че тя и Лий Къртис беседват „ съвсем през ден ".

Лоън обаче не разкри по кое време ще стартират фотосите и дали сюжетът е приключен.

„ Все още не желая да споделям прекалено много. И двете сме разчувствани - споделям и от името на Джейми ", разяснява Лоън пред радио SiriusXM.

В „ Шантав петък “ (Freaky Friday) до размяната на телата на двойката майка и щерка довежда яденето на вълшебни китайски бисквити с шансове.

Очаква се героините от кино лентата, Тес и Анна Коулман, да се завърнат 20 година след събитията в истинската продукция.

В нея вземат участие и починалият артист от „ Сексът и градът " и Марк Хармън (от „ Военни закононарушения " / NCIS)

„ Шантав петък “ е основан на едноименния разказ на Мери Роджърс от 1972 година и е трета екранизация на същата история.

Лоън, чиято популярност потегли от „ Капан за родители ", взе участие в идната сантиментална комедия на Netflix „ Irish Wish ".

Филмът излиза в платформата на 15 март.

Къртис, най-известна с осъществяванията си във филми на ужасите, завоюва първия си " Оскар " предходната година за ролята си във „ Everything Everywhere All At Once ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР