Актрисата Клеър Дейнс разкри в шоуто на Хауърд Стърн вчера,

Актрисата Клеър Дейнс разкри в шоуто на Хауърд Стърн вчера, ...

Клеър Дейнс е бременна, край на сериала Вътрешна сигурност“.


Актрисата Клеър Дейнс разкри в шоуто на Хауърд Стърн вчера, че е бременна с второто си дете и че скорошното ѝ излизане в отпуск по майчинство ще сложи край на хитовия сериал „Вътрешна сигурност“.

39-годишната звезда се снима в сериала заедно с Деймиън Люис в продължение на цели осем години. На въпроса на Стърн, как се чувства от факта, че изоставя шоуто си, тя отговори: „Наистина съм във вътрешен конфликт.“

Звездата, която нашумя с лентата с Леонардо ди Каприо „Ромео и Жулиета“, сподели още, че единственото друго нещо, освен сериала, по което е работила с подобна продължителност, е бракът ѝ с британския актьор Хю Данси, известен със сериала „Ханибал“.

Клеър разкри, че е в края на шестия месец от бременността си, както и че не иска да знае пола на бебето си до раждането му.

Дейнс и Данси се запознаха през 2006-та, сгодиха се през февруари 2009-та, а в края на същата година се ожениха на тайна церемония във Франция. Съпрузите живеят в Ню Йорк, където отглеждат сина си Сайръс, който се роди през 2012-та.

Източник: tialoto.bg