Актрисата Ким Катрал, прочула се с ролята на палавата Саманта

...
Актрисата Ким Катрал, прочула се с ролята на палавата Саманта
Коментари Харесай

Ким Катрал: Никога повече няма да се снимам в Сексът и градът

Актрисата Ким Катрал, прочула се с ролята на палавата Саманта Джоунс в паметния сериал „ Сексът и градът “, тушира слуховете, че е съгласна да взе участие в трети филм от поредицата.

62-годишната звезда е безапелационна, че в никакъв случай повече не би се присъединила в продължение на сериала. Причината – някои от сътрудниците й не са положителни хора.

„ Никога не бих се завърнала. Не е за мен. Живота ни учи на доста, като аз научих, че би трябвало да работя с положителни хора и да се развличам “, показа пред медията Mail Online тя.

Припомняме, че при започване на годината неизвестен източник съобщи, че сега се водят договаряния за трета лента от франчайза. Наскоро Ким захапа колежката си Сара Джесика Паркър.

„ Майка ми през днешния ден ме попита: Кога Сара Джесика Паркър, тази лицемерка, ще те остави на мира?

Фактът, че непрекъснато ме споменаваш, е мъчително подсещаме какъв брой злобна беше преди, а и в този момент. Нека ти изясня нещата, в случай че още не си ги схванала. Ти не си част от фамилията ми. Не си ми другарка. Така че за финален път ти споделям – стой да експлоатираш фамилната ни покруса, с цел да се преструваш на добър човек “, написа в Инстаграм Катрал, малко след гибелта на брат си Крис.

Екранната Саманта обаче не пропусна да благодари на Синтия Никсън за поддръжката след кончината на Крис.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР