Актрисата Ирен Кривошиева загуби майка си преди почти месец. Адвокат

...
Актрисата Ирен Кривошиева загуби майка си преди почти месец. Адвокат
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева ще дели голямо наследство

Актрисата Ирен Кривошиева загуби майка си преди съвсем месец. Адвокат Лиляна Кривошиева напусна земния си път на 93-годишна възраст, а двете й дъщери са неутешими. 

Сега идва ред и на неприятната част за роднините - делбата на наследството, а постоянно в такива случаи се стига до кавги. 

Ирен се е обадила на сина си Владимир Данаилов, който напълно скоро ще се прибере от Съединени американски щати, с цел да й помогне да уреди нещата по наследството и делбата със сестра й да бъде потребна и за двете страни.

 „ Лекарите от ИСУЛ 3 пъти връщаха мама към живота. Въпреки напъните им обаче, тя умря на 28 март. Наложи се да изчакаме сестра ми да се прибере от Америка, по тази причина погребението беше 6 дни по-късно. Тези дни ще пристигна и Влади за 40-дневния помен на баба си, който ще е на 6 май. Искам момчето ми да бъде до мен, до момента в който решаваме по какъв начин да разделим наследствените парцели ”, показа пред " Уикенд " актрисата. 

Тя добави, че със сестра й ще би трябвало да се споразумеят за апартамент в идеалния център на София, 2 магазина, земи и гори.

Малцина знаят, че майката на актрисата Лиляна Кривошиева, е юрист със солидна процедура и дългогодишен служител на значими позиции в Столична огромна община. В първите години на демокрацията достолепната дама даже е заместник-кмет на столицата

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР