Актрисата и водеща на бъдещо ежедневно ток шоу Дрю Баримор

...
Актрисата и водеща на бъдещо ежедневно ток шоу Дрю Баримор
Коментари Харесай

Дрю Баримор се готви за собствено телевизионно шоу

Актрисата и водеща на бъдещо всекидневно ток шоу Дрю Баримор ще започва поредност от цифрови планове, подготвящи аудиторията за авторския й план, заяви „ Контактмюзик ”.

45-годишната актриса - която ще е създател и водещ на „ Шоуто на Дрю Баримор ”, което ще се излъчва по CBS разгласи, че поредност от онлайн ще предшества премиерата на шоуто на 14 септември.

A post shared by (@drewbarrymore) on Jul 10, 2020 at 2:40pm PDT

Освен с „ Готварският клуб на Дрю “ и „ Киновечер с Дрю “, звездата ще води почитатели зад кулисите с „ Изкуството на изявлението “ и „ Създаването на шоуто на Дрю Баримор “.

Актрисата разкри проектите си да преведе хората през своето „ пътешестване “ от подготовката до старта на авторската си стратегия.

Тя сподели: „ Наистина се веселя на този цифров свят, в който ще ви отведем. Аз се приготвям за всичко това от година. Започнахме през 2019 година, в този момент е 2020, доста друга година. И на драго сърце ще опиша за това дългогодишно пътешестване, къде бяхме, къде сме в този момент и по какъв начин стигнахме до там, където искахме да отидем. Отвъд най-смелите ми фантазии беше да имам опция за всекидневно токшоу. Наистина съм разчувствана и за мен е чест да го основа със CBS ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР