Актрисата и тв водещ Мария Игнатова и известният журналист и

...
Актрисата и тв водещ Мария Игнатова и известният журналист и
Коментари Харесай

Мария Игнатова се ожени на село

Актрисата и тв водещ Мария Игнатова и известният публицист и политически и футболен коментатор Ивайло “Нойзи” Цветков подписаха брак. Двамата са се венчали в софийското село Житен, излиза наяве от обява на Мария в обществената мрежа Instagram със фотоси от щастливия миг. Мария и Нойзи са се врекли в обич и пред Бога. От фотосите се вижда и че булката не е заложила на класиката, а е избрала рокля в крайник с стилните трендове в гальовен бледорозов колорит.

Някогашният лавен редактор на най-големите мъжки списания в България – „ Плейбой “ и „ Максим “ пък бе заложил на черен кадифен костюм. Под обявата на Мария единствено за няколко минути се появиха десетки честитки. Всички от фамилия Халваджиян побързаха да поздравят колежката си от “Господари на ефира”, а най-шеговит беше Бебо. Синът на Маги Халваджиян в типичния си жанр написа под сватбените фотоси на двойката “Е, това ескалира бързо!”. Ромина Андонова, Албена Михова също поздравиха младоженците. Мария

Игнатова навърши 42 години на 26 септември. Макар тв водещата да не разкрива точната дата на сватбата си, феновете й допускат, че с Нойзи са се венчали точно в неделя на рождения й ден, отбелязва Лупа.
Двойката криеше дълго връзките си, до момента в който Мария не обявява връзката им с няколко фотоси в обществените мрежи. Слуховете за годеж от дълго време се тиражират в медиите.

Атрактивната русокоска има зад тила си брак с предприемача Петко Димитров, от който има наследник Виктор. Дълги години Мария Игнатова имаше връзка и с Димитър Рачков. Ивайло “Нойзи” Цветков пък има щерка Анна от първия си брак.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР