Актрисата и телевизионна водеща Ралица Паскалева е станала майка за

...
Актрисата и телевизионна водеща Ралица Паскалева е станала майка за
Коментари Харесай

Ралица Паскалева стана майка за втори път

Актрисата и телевизионна водеща Ралица Паскалева е станала майка за повторно. Това стана ясно от пост в обществените мрежи на страницата на шоуто  " Игри на волята ". 
Прочетете още
От обявата научаваме, че актрисата още веднъж е станала майка на момченце. Постът е съпроводен от фотография, на която виждаме по какъв начин Ралица е сложила дясната си ръка върху бременното коремче.

" Днес нашата прелестна водеща Ралица Паскалева стана майка на наследник за повторно! Честито! ", написаха от " Игри на волята ". 

Припомнете си, че Ралица разгласи, че чака втората си рожба при започване на юни.

" 1 + 1 = 4 ❤️???? ", написа тогава чаровната актриса.

За бременността на Ралица се говореше още по време на присъединяване ѝ в шоуто " Като две капки вода ", където тя се изявяваше в дует с екранната си половинка от " Игри на волята "  Димо Алексиев.

Актрисата и волейболистът Теодор Салпаров станаха родители за пръв път през 2018 година, когато се роди синът им Максим.



Преди няколко месеца пред Мон Дьо в предаването " Събуди се " Ралица си спомни първите любовни трепети, когато с Теодор се опознават и дълго време си пишат.

По-късно тя го посреща на летището след 16-часов полет. " Беше сантиментално, тъй като от тази ни първа среща, когато се видяхме за пръв път с други очи, използвахме тъкмо тази дума: ние май сме сродни души. "

Тя призна още, че любовта е пристигнала незабавно и я е трансформирала изцяло. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР