Актрисата и певица Ваня Щерева е преживяла истински кошмар с

...
Актрисата и певица Ваня Щерева е преживяла истински кошмар с
Коментари Харесай

Проститутка отмъкнала гаджето на Ваня Щерева

Актрисата и певица Ваня Щерева е претърпяла същински призрачен сън с един от избраниците си - мъж, чийто имена не желае да посочва. От думите й обаче, излиза наяве, че обстановката е била, меко казано, грозна.

Виновник за раздялата сред двамата се оказва жена, която си изкарва прехраната посредством платени милувки. Същата съумяла да омагьоса за нула време гаджето на Щерева и да й навлече ужасни преживявания.

" Той ме заряза поради една продажница, тя се появи отнякъде, беше доста красива, с къса коса, забавна жена. Каза ми, че ме обича и че съм свястна, само че с мен не му е забавно, а тя се ч**а за пет $ ", искрено приказва за случая изпълнителката в подкаста си. И прибавя, че не съжалява за развоя на събитията, защото няма по какъв начин да си показа и до ден-днешен, че може да бъде от тази порода дами.

Иначе огромната си обич Ваня Щерева среща през 2007 година, когато признава и, че е обичала за първи път същински. Историята обаче, е в предишното, а към днешна дата Ваня е безапелационна, че толкоз огромно благополучие надали повече ще я споходи

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР