Актрисата и певица Нети май скоро ще стане колежка на

...
Актрисата и певица Нети май скоро ще стане колежка на
Коментари Харесай

Гласят Нети за мястото на Славена Вътова в „България търси талант”

Актрисата и певица Нети май скоро ще стане колежка на новооткритата си сестра Александра Кръстева в Би Ти Ви. Информатори на „ Уикенд ” разкриха, че точно тя е най-вероятното ново попълнение в идващия сезон на шоуто „ България търси гений ”. Според слуховете, я гласят за мястото на Славена Вътова в журито.

Есенният сезон на Би Ти Ви е меко казано постен откъм развлекателна стратегия. Освен риалитито „ Фермата ” и неизлъчените досега епизоди на „ Мастършеф ”, снимани още при започване на годината, малкия екран предлага главно турски сериали, с които да разсейва феновете от проблемите на деня. Затова пък от пролетта се готви да избухне с ентъртейнмънт, а главния пирон в програмата съгласно проектите ще бъде „ България търси гений ”. Записванията за кастинг от дълго време започнаха, а най-големият въпрос сега е кой ще влезе в журито и дали ще бъде заменена Славена Вътова, чието място меко казано не е в сходно предаване.

В малкия екран тече интензивно пресяване на нови претенденти за журито, като най-вероятно един от тях ще смени миската. Според слуховете, с най-големи шансове за момента има Антоанета Добрева-Нети. Тя има всички качества, нужни за заемането на сходна позиция, защото съчетава изявени гении като певица и актриса, а преди време в шоуто „ Денсинг старс ” сподели, че се оправя добре и с танците. Освен това се занимава с йога, източна философия и литература. Основен коз за заемане на място в журито обаче са фамилните й връзки. Както е известно, неотдавна Нети ненадейно откри, че е сестра на водещата на предаването „ Тази събота и неделя ” Александра Кръстева. Оттогава тя и мъжът й Дони постепенно, само че настойчиво стартират да се присламчват към Би Ти Ви. Това е малкия екран, в която Нети първо описа покъртителната история на своето осиновяване, когато открива, че има живи родители и сестра-тв звезда. След това актрисата бе канена за изявленията в Би Ти Ви още няколко пъти, показа там новия си албум с Дони, а най-после стана даже седмичен коментатор в предаването „ Преди обед ”.

Мъжът й също е като абониран за изявленията, изключително в „ Тази събота и неделя ”, където към този момент има фамилни връзки. По линия на супергрупата „ Фондацията ” пък той е непосредствен с Иван Лечев – следващо лице на Би Ти Ви, единствено че в качеството на треньор в „ Гласът на България ”. Самият Дони не един път е взел участие в стратегии на малкия екран, в това число като част от журито на шоуто „ Мюзик айдъл ” преди години. На Нети също към този момент се гледа съвсем като на едно от лицата на Би Ти Ви. Всичко това я трансформира в идеална кандидатката за журито на „ Талантите ”. Смята се, че Славена Вътова е единственият член на съдийската четворка, който е заплашен от изхвърляне. Причината е мощната зрителска опозиция против масираното й наличие в ефир. Това беше и повода тя да отпадне от „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” единствено след месец работа.

Но нищо чудно най-после връзките и парите на мъжа й да се окажат по-силни от здравия разсъдък на продуцентите и в последна сметка Вътова въпреки всичко да се завърне на екран. В момента се разискват всевъзможни разновидности, а какво ще се реши най-после, към момента не е ясно. До към месец-два се чака да стартират кастингите за присъединяване в „ Талантите ”. Дотогава въпросът с журито би трябвало да бъде изчистен.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР