Актрисата и певица Марина Георгиева триумфира с короната на „Мис

...
Актрисата и певица Марина Георгиева триумфира с короната на „Мис
Коментари Харесай

Младост, красота и ароматни подаръци от REFAN на конкурса Мис София 2018

Актрисата и певица Марина Георгиева победи с короната на „ Мис София “. Освен с прелест и сексапил, надарената брюнетка завоюва благосклонностите на жури и аудитория и с гласа си.

Съчетанието от обаяние и гений накара REFAN да я избра за свое лице и да закичи победителката с лентата на пловдивската компания. Тя получи първокласен комплект REFAN GOLD, с какъвто си потеглиха и останалите 15 претендентки за купата и серията SNAIL PERFECTION.


Като козметична марка, даряваща хубост, съблазън и самочувствие REFAN, който безапелационно завоюва „ Златния документ “ за „ Любима марка на българите за 2017-а година “, обичайно поддържа български и задгранични елитни състезания за хубост.

След като завоюва короната на „ Мис София” и лентата на REFAN, Марина Георгиева съобщи: „ Пеенето постоянно е било пристрастеност за мен. Завършила съм музикално учебно заведение, а на 15 години изкарах няколкодневен курс по R'n'B в музикалния лицей „ Бъркли “ в Бостън “. Тя е бакалавър от театралния лицей „ Любен Гройс “. Марина ще бъде и измежду кандидатките за идващите издания на „ Мис Свят-България “ и „ Мис Вселена-България “.

Претендентките бяха оценени от професионално жури, в чиито редици бяха: Мисис България 2011 Катя Роуз, дизайнер Стоян Радичев, топ моделът Петя Велкова, Мис България Свят Вероника Стефанова, Мис България Вселена Николета Тодорова и дизайнер Диана Лирот.

Конкурсът Мис София се провежда за поредна година от Мис Свят България - Венета Кръстева и организация Бок Стар Моделс.


Щедрата интензивност на REFAN не стопира единствено с поддръжката за „ Мис София”. Козметичният бранд ще раздава великодушни награди във всеки от трите дни на първото по рода си у нас чаено ревю - FesTEAval. То започва на 16 февруари и ще продължи 3 дни в изложбената зала на ЦУМ. Чаени церемонии от разнообразни кътчета на света, срещи с дипломати и лекции за билки са единствено част от невероятната стратегия. Ще участват и представители на шоубизнеса и на артистичния хайлайф. Като обичана марка на българските звезди, REFAN е особено поканен да се причисли към събитието..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР