Актрисата и музикантка Ирина Първанова-Раши и пианисът Станислав Станчев са

...
Актрисата и музикантка Ирина Първанова-Раши и пианисът Станислав Станчев са
Коментари Харесай

Класическа програма за арфа и пиано звучи в СГХГ

Актрисата и музикантка Ирина Първанова-Раши и пианисът Станислав Станчев са подготвили богата стратегия от обичаните си типичен композитори Цезар Франк, Лудвиг ван Бетовен, Карл Дитерс декор Дитерсдорф, Джон Томас, Камий Сен-Санс, Ференц Лист и други, научи ДУМА от Галя Дянкова. В момента в Софийската градска художествена изложба е показан един от най-влиятелните художници на XX век - Пабло Пикасо, и изложбата " Бруто - нето ", представяща творчеството на Румен Гашаров.
Музикантите Ирина Първанова и Станислав Станчев дават обещание концертът да бъде вълнуващ и с артистични нотки и ни чакат на 27 януари от 19,30 ч. в СГХГ, ул. " Ген. Гурко " 1. Концертът се реализира с финансовата поддръжка на НФ " Култура ".
Ирина Първанова приключва НМУ " Л. Пипков " и НМА " Проф. Панчо Владигеров " с арфа и актьорско майсторство за трагичен спектакъл в НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов ". Популярна е като водеща на комедийното предаване с клипове от скрита камера " Без думи " по БиТиВи, от функциите си в кино- и телевизионни филми и в Сатиричния спектакъл. Ирина сполучливо съчетава кариерата на актриса, арфистка и преподавателка.> Станислав Станчев
Станислав Станчев е приключил НМУ " Любомир Пипков " и пиано в НМА " Проф. Панчо Владигеров ". Носител е на голям брой награди от музикални състезания. Взима присъединяване в концерти и музикални планове в страната и чужбина, реализира няколко записа за БНР, а през 2017 година е част от трио " Пиргос ". Станислав сполучливо показва класическата музика в ютюб канала си и има над 90 хиляди почитатели от целия свят.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР