Актрисата Хилари Суонк се е омъжила тайно за предприемача Филип

...
Актрисата Хилари Суонк се е омъжила тайно за предприемача Филип
Коментари Харесай

Хилари Суонк се е омъжи тайно

Актрисата Хилари Суонк се е омъжила скрито за бизнесмена Филип Шнайдър, в Кармел, Калифорния, заяви в. "Daily Mail ".

Двамата се сближиха през 2016 година, откакто носителката на премия "Оскар " анулира годежа си с професионалния тенисист Рубен Торес.Булчинската рокля на Хилари Суонк е била от ателието за висша мода на дизайнера Ели Сааб - с дантела, органза и елементи от копринен шифон.

Воалът й е бил дълъг 6 м. Изработването й е лишило 150 часа, като единствено за бродериите са били нужни 70 часа.Кума на Хилари Суонк е била актрисата Маришка Харгитай, която е най-хубавата й другарка. Младоженецът е избрал за кум татко си Филип.

Хилари Суонк сподели пред сп. "Вог ", че сватбата й е била "извън времето ". "Бях превзета от признателност, че се бракосъчетавам за мъжа на фантазиите ми, а и от това, че виждах дружно всички хора, които обичаме, измежду този въздействащ пейзаж - призна актрисата. - Това в действителност беше сбъдната фантазия ".

Сватбата е била в "Санта Лусия призърв " измежду 800-годишни дървета. Мястото е определено, тъй като е покрай дома на Хилари Суонк, където тя се грижи за татко си, който претърпя трансплантация на бял дроб преди три години.

Заради него тя прекъсна краткотрайно кариерата си.Приемът след сватбата е бил в 100-годишен хамбар. За него Хилари Суонк е облякла рокля на "Диор ".

Това е втори брак за Хилари Суонк. Тя беше омъжена за артиста Чад Лоу от 1997 година до раздялата им през януари 2016 година

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР