Актрисата Хелън Мирън ще бъде водещ на турнир по магьосничество,

...
Актрисата Хелън Мирън ще бъде водещ на турнир по магьосничество,
Коментари Харесай

Хелън Мирън ще води турнир по магьосничество в „Хогуортс“

Актрисата Хелън Мирън ще бъде водещ на шампионат по магьосничество, който ще дебютира на 29 ноември в платформата HBO GO. " Хари Потър: Турнир на домовете в „ Хогуортс “ " ще покаже състезание на почитателите на поредицата в невъобразим досега мащаб. Специалното събитие е от 4 елементи и ще разкрие познанията им за магьосническия свят, в яростна интелектуална битка, на финала на която един тим ще бъде разгласен за първенец и притежател на „ Купата на домовете “.

Близо две десетилетия след премиерата на първия касов филм от поредицата феномен Хари Потър и Философският камък, " Хари Потър: Турнир на домовете в „ Хогуортс “ " чества 20-ата годишнина от кино лентата и поддържа жив духа на магьосническия свят. Стотици любопитни въпроси и специфични изненади ще създадат това събитие незабравимо, а на финала му ще забележим кои почитатели знаят всичко за голямата, комплицирана и детайлна галактика, даже да ги бутнат насън. Те ще са и тези, които ще занесат в родния си град купата „ Шампион на купата на домовете “.

Лентата е продуцирана от Warner Bros. Unscripted Television в съдействие с Warner Horizon и Робин Ашбрук и Ясмин Шакълтън от theoldschool.

В HBO GO има специфична секция, отдадена на Хари Потър „ “, в която са налични за гледане когато и да е: Хари Потър и Философският камък, Хари Потър и Стаята на тайните, Хари Потър и Затворникът от Азкабан, Хари Потър и Огненият бокал, Хари Потър и Орденът на феникса, Хари Потър и Нечистокръвния принц, Хари Потър и Даровете на гибелта, 1 част, Хари Потър и Даровете на гибелта, 2 част, както и двата кино лентата, които уголемяват магичния свят - Фантастични животни и къде да ги намерим и Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд.

Вижте част от атмосферата на идния шампионат в галерията, която следва. Кадрите са предоставени от HBO GO.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР