Актрисата Гуинет Полтроу се определя като „малко мъжкарана“ и предпочита

...
Актрисата Гуинет Полтроу се определя като „малко мъжкарана“ и предпочита
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу: Никога не съм била фенка на грима - slava.bg

Актрисата Гуинет Полтроу се дефинира като „ малко мъжкарана “ и избира да върви без грим, когато не работи. Тя в действителност в никакъв случай не е обичала да се разкрасява по този метод.

47-годишната русокоска избира да има чиста и свежа кожа и свързва използването на козметика единствено с ходенето на работа.

„ Никога не съм била фенка на грима. Винаги избирам да бъда без грим. За мен гримирането постоянно е означавало, че ще работя. Посещавах девическо учебно заведение и там не носехме грим. Не се обличахме особено.

През прогимназията и гимназията гримът в никакъв случай не стана част от рутината ми. И мисля, че част от това се дължи на обстоятелството, че постоянно съм била малко мъжкарана. Харесва ми чувството да имам чиста кожа”, показа тя.

Звездата от “Железният човек” счита, че концепциите за хубост са постигнали огромен прогрес през годините, тъй като от ден на ден “типове тяло, цветове на кожата, на косата и култури са включени в този идеал” през днешния ден, в сравнение с когато е била тийнейджърка.

Източник: Монитор
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР