Актрисата Гергана Стоянова толкова се е престарала с разкрасяването, че

...
Актрисата Гергана Стоянова толкова се е престарала с разкрасяването, че
Коментари Харесай

Гергана Стоянова се оля с ботокса

Актрисата Гергана Стоянова толкоз се е престарала с разкрасяването, че към този момент наподобява като нажилена от оси , видя HotArena .

От пръв взор се вижда, че тогавашната хубавица прекалява с инжекциите за изглаждане на бръчки, като не е ясно дали лицето й не е и рязано със същата цел. В момента тя е подпухнала и подута, а когато се усмихва, ъглите на устните й потеглят нагоре заплашително като на Жокера от „ Батман ”. 

През седмицата познатата от рекламите на прахуляк за пране някогашна шефка на политическия кабинет на културния министър Петър Стоянович беше седмичен коментатор в предаването „ Преди обед ” на Би Ти Ви. Там всеки ден феновете имаха опция да видят по какъв начин не трябва да постъпва с лицето си жена на междинна възраст, която желае да наподобява по-млада.

Дефектите по физиономията й бяха подчертани от контраста с външния тип на водещата Деси Стоянова, която не се тормози от своите бръчки.

Макар да е единствено 3 години по-млада от Гергана, тя наподобява в пъти по-добре точно тъй като не употребява услугите на естетичната медицина, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР