Актрисата Десислава Бакърджиева най-после призна, че е родила дете. Д-р

...
Актрисата Десислава Бакърджиева най-после призна, че е родила дете. Д-р
Коментари Харесай

Деси Бакърджиева призна:Родих, но таткото умря

Актрисата Десислава Бакърджиева най-сетне призна, че е родила дете. Д-р Хинова от "Откраднат живот " е щастлива майка на бебето Вивиан, което е едвам на два месеца . Бащата на щерка й е нейната ученическа любов-Филип, който бил рус и висок. Двамата се събирали и разделяли през годината, само че актрисата въпреки всичко получила годежен пръстен, който ще пази постоянно. Филип работил като строителен инженер в Германия и осигурявал финансовата самостоятелност и на обичаната си.

Там обаче се разболява и умира след затруднение от коронавирус в Германия. "Не съумях нито да го изпратя, нито да го погреба, само че той постоянно ще остане жив за мен ", разплака се актрисата пред Мон Дьо. Влюбените даже не се чули по телефона, тъй като той не можел да приказва. Вследствие на напрежението Бакърджиева ражда в седмия месец със секцио Вивиан и в този момент е в майчинство.

"Трябваше да изляза от "Откраднат живот ", тъй като към този момент доста ми личеше, а и всички знаеха, че съм бременна “.Hotnews.bg напомня, че екранната лекар Хинова гневно отхвърляше, че е бременна и обясняваше, че е напуснала сериала поради болните си родители, които изискват грижи. Тя има едно пораснало момиче.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР