Актрисата Деси Бакърджиева призна, че е ставала жертва на домашно

...
Актрисата Деси Бакърджиева призна, че е ставала жертва на домашно
Коментари Харесай

Деси Бакърджиева била жертва на домашно насилие

Актрисата Деси Бакърджиева призна, че е ставала жертва на домашно принуждение. Първата демонстрация на експанзия от страна на някогашния й сътрудник пък била поради ревнивост. „ Беше необичайно, тъй като беше пред хората и аз го одобрих като нещо обикновено “, изясни звездата от „ Откраднат живот “ пред Нова тв.

Тя е безапелационна, че психическият тормоз е доста по-тежък от физическото принуждение. „ Когато един човек е захласнат от теб и желанието да има всяка една част от теб - това е злокобно “, отсича тя, като прибавя, че тя самата в никакъв случай не е посягала, тъй като резултатът за нея можел да се окаже „ гибелен “.

Към днешна дата Бакърджиева признава, че е затворила тази ужасяваща страница от живота си. Отнело й време обаче преди да се довери още веднъж на представителите на мощния пол. "Много дълго време си разреших да бъда сама, само че това не значи, че не съм спряла да бленувам за семейство, да имам още деца, да бъда младоженка. Мечтите се сбъдват може би ", сподели още Деси.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР