Актрисата Деми Мур ще издаде мемоара си през септември -

...
Актрисата Деми Мур ще издаде мемоара си през септември -
Коментари Харесай

Деми Мур издава мемоара, който писа 9 години

Актрисата Деми Мур ще издаде мемоара си през септември - девет години откакто разгласи, че работи по него.

Издателство Харпър Колинс разказа мемоара като "много прям и проницателен ". В него тя разказва всичко - от "бурната връзка с майка си ", с която не се вижда от дълго време, до трите си брака, измежду които с актьорите Брус Уилис и Ащън Къчър.

Деми Мур подписа контракт за издаването на мемоара през 2010 година, когато още беше омъжена за Аштън Къчър, напомнят от Българска телеграфна агенция. Те се разделиха през 2010 година и се разведоха през 2011 година Издателството отхвърли да разкрие детайлности към контракта за книгата, само че се приказва, че е за 7-цифрена.

Преди две години актрисата приказва доста непосредствено за напрежението, който изпитва непрекъснато. Тя сподели фотография на устата си по време на гостуването си в шоуто на Джими Фелън.

"Останах без един от зъбите си. Много ми се желае да ви кажа, че е поради това, че съм карала скейтборд или нещо сходно, само че в действителност повода е стресът, който е един от най-големите убийци в Америка ", съобщи Деми Мур.

Деми Мур показа още, че дъщерите й харесват "появилата се дупка в усмивката й ", тъй като по този метод изглеждала "по-човешки ".

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР