Актрисата Дария Симеонова, която познаваме добре от сериалите Откраднат живот

...
Актрисата Дария Симеонова, която познаваме добре от сериалите Откраднат живот
Коментари Харесай

Ето я Дария Симеонова като булка

Актрисата Дария Симеонова, която познаваме добре от сериалите " Откраднат живот " и " Мен не ме мислете ", най-накрая реши да мине под венчило. Тази вест пристигна като гръм от ясно небе преди няколко дни, а надарената актриса през вчерашния ден сподели и извънредни фотоси от сватбеното празненство, което се е състояло край морето. 

Дария се врече във честност на бащата на детето си. Двамата с Антон се срещат преди пет години на морето и не инцидентно да избрали тази дестинация, където да си кажат най-важното " ДА ".

" Да. Случи се. Нашето Д&А. 09.09.2022. Обградени от родственици и другари, претъпкани с обич, преляли от страсти, влюбени повече от всеки път, след 5 години, едно дете и доста преодолени компликации, се оженихме

Благодарна съм за тези дни, за нашия фестивал на любовта, за хората, които са към нас (не знам с какво сме ги заслужили!), за вятъра, за искреността, която ни заобикаля и най-много съм признателна за теб - Антон Бъчваров ", написа тя в обществените мрежи.

Прави усещане, че Дария е избрала много семпла рокля и е предпочела да се венчае с кецове, вместо с високи и неуместни токчета. Първа с честитка от звездите се регистрира актрисата Ралица Паскалева, с която Дария не един път си е партнирала във филми и сериали.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР