Актрисата Дария Симеонова, която е в последните месеци от бременността

...
Актрисата Дария Симеонова, която е в последните месеци от бременността
Коментари Харесай

Бременната Дария Симеонова не прави компромиси в работата си

Актрисата Дария Симеонова, която е в последните месеци от бременността си, се готви да се отдаде на креативна пауза, която " наложително " ще си вземе, около раждането на второто си дете.

В предаването " Преди обед " тя показа, че към този момент са намерили нейни заместнички, които да поемат функциите, които играе в постановките на спектакъл " София ". Въпреки това почитателите й ще имат опция да я видят най-малко още един път на сцената, защото тя е част от екипа, изравен зад нов танцов театър, който ще има едно само показване пред аудитория, на 18 ноември, в Пловдив.

Предвид бременността й тя няма да танцува на сцената, защото с тази задача са се заели солистите на балет " Арабеск " Виктория и Васил. Самата Дария ще рецитира стихове на писателя Георги Господинов, които ще звучат под музикален акомпанимент на Шопен.

Блондиката е известна в актьорските среди като човек, който не поема всеки ангажимент, който й се предлага.  

 

 

" Има взаимни отстъпки, които си заслужават, зад акоито виждаш по-голямата картинка и си казваш: " Да, ще направя това в името на това и това, което би последвало. " Има такива, които тотално не си заслужават и за 5 лева Повече или по-малко не виждам смисъл човек да подценява себе си, моралните си полезности. Разбира се, това е въпрос на персонален избор. Някои от нашите сътрудници са докарани до там да нямат тази опция, при тях компромисът е, ще си платя ли сметките или не. Това е доста тъжно ", изясни Дария.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР