Актрисата Дария Симеонова е била "жертва" на ревността на Луиза

...
Актрисата Дария Симеонова е била "жертва" на ревността на Луиза
Коментари Харесай

Дария Симеонова и Луиза Григорова имали вражда заради мъж

Актрисата Дария Симеонова е била "жертва " на ревността на Луиза Григорова при запознанството им, а повода за това е тривиална – мъж. Луиза не желала да има нищо общо със състудентката си от НАТФИЗ, по простата причина, че тогавашното й гадже преди нея деляло едно легло с колежката й.

Въпреки че и двете девойки не разкриват за кой господин въпреки всичко става въпрос, почитателите им имат няколко догатки. Според едни нищо чудно това да е Явор Бахаров, защото точно с него Луиза имаше връзка, до момента в който към момента учеше в театралната школа.

 undefined

Други пък показват сътрудника им Леарт Докле като „ ябълката на раздора “, защото той е учил дружно с Луиза, а в предишното е имал роля в български престъпен сериал, в чийто каст е била и Симеонова.

Който и да е бил отговорникът за тогавашния разкол сред двете девойки, през днешния ден те са изчистили недоразуменията между тях. Правят го откакто стават колежки в Театър „ София “, като Дария първа подава ръка с думите, че не може човек да не я харесва, без да я познава. Луиза се съгласява и с това се слага началото на днешното им близко другарство.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР