Актрисата Брайс Далас Хауърд получи на шеговита церемония наградата Бухнал

...
Актрисата Брайс Далас Хауърд получи на шеговита церемония наградата Бухнал
Коментари Харесай

Брайс Далас Хауърд получи „Бухнал пудинг“ за Жена на 2019 година

Актрисата Брайс Далас Хауърд получи на шеговита гала премията " Бухнал пудинг " за Жена на годината , присъждана от театралната натрупа на студентите в Харвардския университет , съобщи Асошиейтед прес.

 
Хауърд беше оповестена за носителка на наградата по-рано през седмицата.
 
Отличието се връчва всяка година на реализатори с дълготраен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална натрупа в Съединени американски щати , учредена през 1795 година

 
В изказването по отношение на избора на тазгодишната носителка на премията " Бухнал пудинг " беше посочено, че Брайс Далас Хауърд е приключена актриса, която се е превъплъщавала в редица облици, получили ласкави мнения от рецензията, и се е заела с разширение ролята на дамите във всеки аспект от разказването на истории.              

A post shared by (@brycedhoward) on Jan 31, 2019 at 12:58pm PST
Връчването на наградата - златна форма за пудинг, по традиция се предшества от костюмен церемониал по улиците на Кембридж. 37-годишната Брайс Далас Хауърд , позната с ролята си в поредицата " Джурасик свят ", мина по парадния път в открит автомобил, обградена от костюмирани студенти с перуки.
 
Актрисата " отнесе " деликатни насмешки за предишните си функции в продукции като " Терминатор: Спасение " и във филми от поредицата " Здрач ", за присъщата си алена коса, както и за фамозния си татко, режисьора и притежател на Оскар Рон Хауърд .
 Носителката на Бухнал пудинг за Жена на 2019 година Брайс Далас Хауърд Gulliver/Getty Images-->
След като получи премията, Брайс Далас Хауърд показа пред репортерите, че е признателна за опцията да взе участие в историческото зрелище, в което за първи път се изявяват дами.
 
За първи път в маскарада бяха позволени представителки на нежния пол , откакто преди миналогодишната гала от театралната натрупа оповестиха, че от 2019 година към състава ѝ ще могат да се причисляват дами.
Bryce Dallas Howard at the " woman of the year " parade.
— Carl Stevens (@carlwbz) Шествието през 2018 година беше придружено от митинги. Към актрисата Мила Кунис , която получи премията " Бухнал пудинг ", бяха отправени апели да откаже от нея в символ на противоречие с правилото на трупата да не приема дами. Поддръжници на дългогодишната традиция мъже да се превъплъщават в женски облици на собствен ред настояха тя да се резервира.

 
Сред предходните носителки на премията " Бухнал пудинг " за Жена на годината са Хелън Мирън , Марион Котияр , Клеър Дейнс , Джулиан Мур , Ан Хатауей , Хали Бери , Катрин-Зита Джоунс , Ейми Полър , Кери Уошингтън .

 
Тазгодишният притежател на премията " Бухнал пудинг " за Мъж на годината е артистът Майло Вентимиля . Той ще получи оценката си на 8 февруари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР