Актрисата Боряна Братоева, годеница на комика и тв водещ Николаос

...
Актрисата Боряна Братоева, годеница на комика и тв водещ Николаос
Коментари Харесай

Боряна Братоева: Била съм сервитьорка на Златните, това е традиция във Варна

Актрисата Боряна Братоева, избраница на комика и тв водещ Николаос Цитиридис, призна по bTV, че и тя като доста млади варненки е предходна през работата по курортите. “Бях сервитьорка на Златни пясъци, то във Варна това е традиция ”, това разяснява с усмивка тя в предаването “Преди обед ” по bTV. Братоева разяснява, че това, което си спомня най-ясно, са безумно дългите часове, в които е разнасяла таблата.



Сервитьор по морето е бил и другият седмичен коментатор в предаването, звездата от “Фермата ” и “Бригада Нов дом ” Калин Евтимов. Той обаче издържал единствено два дни да работи по 13-14 часа, както постоянно се случва на сервитьорите през лятото. “Получих 3-4 лв. бакшиш, изхарчих 200 лв., с които бях тръгнал и се прибрах в София ”, показа пред Деси Стоянова и Петър Дочев майсторът Калин.

От своя страна водещите започнаха леко нервно предаването си във вторник, с ясното схващане, че то ще бъде прекратено от предстоящите политически вести.



“Днес отново е Сглобкинден ”, разяснява на смешка Петър Дочев. Деси Стоянова пък добави, че то към този момент е станало месец, а пък денят може да се окаже и “разглобкин ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР