Актрисата Анджелина Джоли ще съди бившия си съпруг Брад Пит

...
Актрисата Анджелина Джоли ще съди бившия си съпруг Брад Пит
Коментари Харесай

Анджелина Джоли ще съди Брад Пит за домашно насилие - slava.bg

Актрисата Анджелина Джоли ще съди някогашния си брачен партньор Брад Пит и за домашно принуждение. Тя е подготвена да даде доказателства за тормоз от страна на някогашния си, написа вестник "Сън ", представен от "24 часа ".

"В предишното тя твърдеше сходни неща, които бяха разследвани от управляващите, само че съгласно тях не са обосновани ", твърди източник, непосредствен до фамилията.

Брад Пит и Анджелина Джоли бяха дружно в продължение на 12 години -една от най-обичаните и най-известни двойки в Холивуд, като феновете им и медиите ги назоваха Бранджелина. По време на връзката им Брад Пит призна към този момент осиновените по-рано деца от Анджелина - Мадокс, който към този момент е на 19 години, Пакс, който в този момент е на 16 и Захара (на 15 години). Двойката има и три биологични деца - към този момент 14-годишната Шайло и близнаците Нокс и Вивиан (на 11 г.).

Съпрузите се разделиха през 2016 година Оттогава водят борба в съда за попечителството над шестте им деца, както и за прехрана. Предстои да бъдат разпитани най-малките членове на фамилията. Месеци, откакто двойката подаде молба за бракоразвод, стана ясно, че артистът е разследван от ФБР и обществените за физическо и вербално принуждение над децата си. Според обвиняването сцената се разиграла на частния му аероплан. Брад Пит обаче беше оневинен.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР