Актовете на ядрен тероризъм в Запорожката АЕЦ - нейният артилерийски

...
Актовете на ядрен тероризъм в Запорожката АЕЦ - нейният артилерийски
Коментари Харесай

Украинското посолство: Русия иска да превърне АЕЦ Запорожие в база за ядрени терористи


" Актовете на нуклеарен тероризъм в Запорожката АЕЦ - нейният артилерийски обстрел - са ориентирани към заличаване на инфраструктурата на станцията, разваляне на всички електропроводи, по които се доставя електрическа енергия в енергийната система на Украйна, спиране на електрозахранването в южната част на страната ",

Вече втори ден Москва и Киев си насочат взаимни обвинявания за това, чия е отговорността за офанзивите над най-голямата атомна централа в Европа.

„ Чрез такива дейности рашистите минаха към нов сюжет – сюжет на заличаване, основаване на нуклеарна и радиационна повреда в АЕЦ. Следователно обстрелът на централата с огромна възможност ще продължи “, предвиждат от ведомството.

„ Координираните дейности на организациите за сигурност, по-специално на Организация на обединените нации, МААЕ и WANO, както и непрекъснатият напън върху Русия от страна на интернационалната общественост за евакуиране на военните от най-голямото нуклеарно оборудване в Европа и цялостното му демилитаризиране могат да предотвратят това. Необходимо е да се върне статут на ЗАЕС като кротичък цивилен обект, обект, какъвто е бил преди съветската инвазия “, поучават от украинското консулство.

" Ако това не бъде направено в този момент, тогава Русия ще осъществя проекта си да трансформира ZANP във военна база за нуклеарни терористи. Сега това се улеснява от дейните дейности на представители на " Росатом ", които са на станцията и координират специфична стратегия за спиране на ЗАЕС от енергийната система на Украйна посредством разваляне благодарение на артилерийски огън на всички информационни линии сред ЗАЕС и енергийната система на Украйна “, предизвестяват от украинското посолство.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР