Актовете на министър Петков не стават автоматично нищожни, заяви на

...
Актовете на министър Петков не стават автоматично нищожни, заяви на
Коментари Харесай

Актовете на министър Петков не стават автоматично нищожни

Актовете на министър Петков не стават автоматизирано оскъдни, съобщи на конференция служебният министър на стопанската система Даниела Везиева. Те са постоянни и са свързани с други характерни закони и това решение не ги прави оскъдни, разяснява Везиева решението на Конституционния съд, който разгласи за противоконституционен президентския декрет за назначението на Кирил Петков за длъжностен министър на стопанската система, тъй като към датата на назначението му той е имал канадско поданство.

Везиева съобщи, че е упълномощила на екипа на министерството да направи разбор кои актове на министър Петков биха били вероятно наранени от бъдещи правосъдни разногласия.

Относно това дали ще преподпише въпросните актове, министър Везиева разяснява:

" Към момента няма по какъв начин да отговоря, тъй като е това са актове, които са свързани с други характерни закони. Те са предпазени и са постоянни все още. Аз не знам какво влагате в това преподписване. За да има съборен акт, би трябвало да има правосъдно дело, което да го направи незабележим. Преподписването като самоцелно преподписване сега не е на дневен ред. В рамките на откритите законови правила на страната всичко, което е вярно, ще го поддържа ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР